Athena IT-Group

Athena IT-Group A/S afnoteret fra First North

12 januar, 2016

Efter 3. januar 2016 er Athena IT-Group ikke længere noteret på Nasdaq OMX First North børsen. Bestyrelsen i Athena IT-Group A/S besluttede i oktober 2015 at søge selskabets aktier afnoteret fra handel, og den anmodning er nu blevet imødekommet. Årsagen er primært den, at vilkårene for en fortsat optagelse af selskabets aktier til handel på First North og hensigtsmæssigheden heraf ikke står mål med de økonomiske og arbejdsmæssige omkostninger.

 

Det er endvidere virksomhedens opfattelse, at en fortsat notering vil begrænse selskabets mulighed for at skabe vækst og aktionærværdi i et marked præget af konsolidering og opkøb, og at en fortsat notering kan være konkurrencehæmmende for selskabet i forhold til de af selskabets konkurrenter, der ikke er underlagt tilsvarende krav om åbenhed. ”Det kræver ressourcer, at være en børsnoteret virksomhed, og for vores vedkommende er omkostningerne uforholdsmæssigt store i forhold til de fordele, vi havde ved at være noteret på First North. Vi er derfor glade for, at afnoteringen af Athena IT-Group er gennemført, idet vi nu i højere grad kan koncentrere os om udviklingen af selskabet, som er ambitionen med Athena IT-Group”, siger administrerende direktør Jens Erik Thorndahl.

 

Athena IT-Group realiserede sidste år en omsætningsstigning på 23 % og sætter nu yderligere fokus på vækst og optimering.

 Om Athena IT-Group A/S:

Athena IT-Group A/S blev stiftet i 1995 og er en af Danmarks førende IT-outsourcing og hostingleverandører til private og offentlige virksomheder. Athena IT-Group A/S har afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Virksomheden har et bredt netværk af partnere inden for alle former for IT-services.Vores fokusområder er it-outsourcing, hosting og rådgivning, og vi kombinerer professionel kompetence med hurtighed og service.


Yderligere information:
Jens Erik Thorndahl, CEO, tlf. 28 35 50 96
Karina Andersen, Marketing & Communications Manager, tlf. 70 25 30 30