Athena IT-Group

Athena bliver en del af Sentia

30 november, 2017

 
 
Det er os en stor glæde at meddele, at Athena IT-Group er blevet overtaget af Sentia i Danmark. Sentia vil i den nye kombination med Athena kunne mønstre over 100 kompetente medarbejdere, og tilgangen er derfor en væsentlig styrkelse af forretningsaktiviteten.
 
Ved at Athena bliver en del af Sentia, vil du opleve en fortsat stærk fokusering på, at være den bedste Hosting, Cloud og IT-infrastruktur samarbejdspartner til din virksomhed, uanset branche og kompleksitet. Samtidig tager vi vigtige skridt mod at kunne tilbyde managed application continuity. Det er derfor vores ambition, at du i fremtiden vil mærke endnu dybere og bredere teknisk kompetence og forretningsforståelse, og at de nye kompetencer i høj grad kommer kunderne til gode.
 
Selvom virksomheden nu bliver en stor enhed, er det essentielt for os, at vi fastholder den agilitet, nærhed og performance, som både kendetegner Sentia og Athena.
Dit samarbejde med os forbliver det samme, vi skal kontaktes på de samme telefonnumre og mails, så det forbliver som det er. I løbet af en periode vil vi skifte vores navn, så vi bliver en integreret del af Sentia.
 
Vi glæder os dog til at dele de styrkede kompetencer med vores kunder.
 
Vi håber, at du vil tage godt imod nyheden, og hvis der er spørgsmål så kontakt os endelig gennem din account manager eller til direktør Jens Erik Thorndahl på jet@athena.dk
 
Med venlig hilsen
 
Jens Erik Thorndahl
Athena IT-Group A/S
 
Sentia Group har aktiviteter i Holland, Belgien og Danmark og beskæftiger i alt over 400 medarbejdere. Koncernen vil have en omsætning i 2017 på ca. 600 mio. kr. Sentia i Danmark vil efter overtagelsen af Athena have en omsætning på ca. 200 mio. kr. og beskæftige over 100 medarbejdere. Virksomheden vil dermed være en af de førende leverandører af hosting, IT-outsourcing og cloudydelser på det danske marked.