Athena IT-Group

Athena IT-Group opnår Hostingmærket

13 juli, 2013

Hostingmærket er det nye kvalitetsmærke for IT-hosting, der gives til hostere, som kan dokumentere, at de har styr på forretningen.
Det har Athena IT-Group naturligvis og er derfor glade for at blive blåstemplet herfor.


Når du vælger en leverandør med Hostingmærket, er specielt tre ting med til at give dig ro i sjælen:

 

Orden i maskinrummet
Hostingmærket forudsætter, at vi har beskrevet vores processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at disse beskrivelser og processerne bag bliver revideret af en autoriseret revisor med speciale i IT.

 

Styr på økonomien
Som kunde har du naturlig interesse i, at vi er en stabil og veldrevet virksomhed. Derfor forudsætter Hostingmærket, at vores økonomi og forsikringsforhold er solide, også fremadrettet, og at der ikke skyldes penge til det offentlige.

 

Årlig fornyelse
For at bevare Hostingmærket, skal vi gennemgå en årlig certificeringsproces. Det er din garanti for, at vi til stadighed har styr på kvaliteten. Desuden vil kravene for at opnå Hostingmærket løbende blive skærpet, bl.a. som en afspejling af at hostingbranchen modnes.

 

Hostingmærket gives af Brancheforeningen for IT-Hostingvirksomheder i Danmark (BFIH), som Athena IT-Group har været medlem af siden 2012. Brancheforeningen har til formål at gøre det lettere for købere af IT-hosting at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Med andre ord undgår du som kunde hos et medlem af BFIH at købe katten i sækken.