Athena IT-Group

Cloud-løsningen, der giver økonomisk og forretningsmæssig mening

26 oktober, 2015

Athena IT-Group A/S, der er en af Danmarks førende it-outsourcing og hostingleverandører med mere end 20 års erfaring, har indgået en strategisk Cloud OS Network-aftale med Microsoft og kan nu fremover tilbyde kunderne mulighed for at udnytte hybride clouds, hvor det giver økonomisk og forretningsmæssig bedst mening. Samtidigt er Athena også blevet godkendt som Microsoft CSP 1 Tier partner.

 

Ved at skabe sammenhænge mellem on-premise installationer, hostede installationer og public clouds, sikres kunderne, at IT-platformen kan flyttes rundt og drives der, hvor det er billigst og bedst.

Cloud OS Network-aftalen med Microsoft giver Athena IT-Group mulighed for at etablere hybride clouds på en gennemgående Microsoft-platform, hvilket gør at den samme kunde kan have on-premise drift, have noget driftet hos Athena IT-Group og der igennem få adgang til Azure, så man kan lægge driften, hvor det giver bedst mening.

"Vi forsøger altid at levere den bedst mulige løsning til vores kunder, der ønsker en sikker hybrid cloud-løsning," siger Jens Erik Thorndahl, CEO i Athena IT-Group A/S. "Vores deltagelse i Microsoft Cloud OS Network gør det nu muligt for os at tilbyde vores kunder nye muligheder og for at kunne hjælpe dem med at opnå den fulde udnyttelse af ressourcerne i opbygningen af deres Cloud-løsninger."

De nye aftaler indebærer også, at Athena IT-Group kan tilbyde kunderne Microsofts Cloud-ydelser, såsom Office 365, Azure og CRM on-line i hostet, delt miljø på en dedikeret virtuel server til samme priser som på Microsofts egne platforme og med månedlige betalinger, i stedet for som tidligere betalt årligt forud. Dette giver større fleksibilitet for kunden, der løbende kan skrue op og ned for antallet af brugere. Da den enkelte bruger samtidigt har mulighed for at installere Office 365 på yderligere 4 devices, og dermed kan tilgå services alle steder fra, bliver det også billigere for kunderne.

 


 

Om Athena IT-Group A/S:

Athena IT-Group A/S blev stiftet i 1995 og er en af Danmarks førende IT-outsourcing og hostingleverandører til private og offentlige virksomheder. Athena IT-Group A/S har afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Virksomheden har et bredt netværk af partnere inden for alle former for IT-services.Vores fokusområder er it-outsourcing, hosting og rådgivning, og vi kombinerer professionel kompetence med hurtighed og service.

Yderligere information:

Jens Erik Thorndahl, CEO, tlf. 28 35 50 96
Karina Andersen, Marketing & Communications Manager, tlf. 70 25 30 30