Athena IT-Group

Cloud Platform Services til Analytics og Big Data – PaaS

Virksomhedens data kan blive omsat til forretningsmæssig værdi på få minutter. Når det drejer sig om analyse af forretningskritiske data er det vigtigt at platformen (data warehouse) opfylder behovene til en arkitekturtilgang, der ikke blot indsamler men grundigt analyserer alle data uanset kilden, så man hurtigt kan tilføje nye belastninger, sænke omkostningerne, forenkle driften og de integrerede analyser. 

Athena IT-Group tilbyder en High Performance Multi-tenant Platform, baseret på innovativ teknologi fra IBM til afvikling af Analytics Workloads og Big Data. Den fysiske platform er placeret i Athena IT-Groups topsikrede datacenter, hvor man har mulighed for at afvikle og håndtere en lang række Analytics udfordringer - hurtigt, enkelt og uden investeringer. 
Den skalérbare platform er i stand til på få minutter at arbejde sig igennem store mængder data og komplekse algoritmer, hvilket gør løsningen til den førende på markedet. Hvad traditionelle BI-løsninger bruger dage på, Athena IT-Groups løsninger minutter på.

 

Fordelene er mange

Enkel

  • Indlæs og gå i gang, uden finjusteringer eller administration og automatiseret serverfunktion

Smart

  • Omfattende sæt analysefunktioner i selve databasen med starterkits til Big Data og Business Intelligence

Hurtig

  • Hurtig CPU-ydeevne, der åbner op for det reelle potentiale, der ligger i dataene, hurtig udvikling og opnåelse af fordele

 

Sikker

  • Selvkrypterende drev til avanceret sikkerhed - beskyt følsomme data i produktløsninger

Skalérbar

  • Modulopbygget, fleksibelt design, der kan vokse med din virksomhed