Athena IT-Group

Fører outsourcing af IT-infrastrukturen til væsentlige besparelser?

10 oktober, 2015

Athena IT-Group A/S, der er en af Danmarks førende it-outsourcing- og hostingleverandører med mere end 20 års erfaring, tilbyder en gratis og uforpligtende analyse af hele eller dele af it-infrastrukturen, som skaber et fuldt overblik over mulighederne for besparelse og optimering, samtidig med at du får en plan for, hvordan det bedst effektueres.

 

IT-chefer i dag skal til stadighed være på forkant og være opmærksom på, hvordan afdelingens it-ressourcer fordeler sig, så der sikres optimal udnyttelse og strømlining af den daglige drift. Manglende ressourcer eller specialistkompetencer i it-afdelingen til gennemførelse af de akkumulerede opgaver kan blive en væksthæmmer for virksomheden - og en hindring for innovation.
Outsourcing kan frigøre ressourcer, der svarer til en besparelse på it-budgettet på helt op til 20-30 %, som kan geninvesteres i nye forretningsaktiviteter eller føres direkte på bundlinjen. Men outsourcing er dog ikke bare et spørgsmål om besparelse. Det er også en optimering, der kan frigive tid i it-afdelingen til udvikling og innovation, samtidig med at der er garanteret en stabil og sikker it-drift med support og service, når der er brug for det. Outsourcing er en fremtidssikring; vokser virksomheden er det enkelt at skalére løsningen efter behov, uden at der skal investeres store summer i infrastruktur.

 


Skal vi tage en drøftelse af mulighederne? Lad os kontakte dig, ved at du udfylder kontaktformularen her på siden, eller tag direkte kontakt:

 

Kenn Klein
Sales Director
Athena IT-Group A/S

Mob. 21 77 73 53

 Download White Paper

 

Athena IT-Group A/S blev stiftet i 1995 og er en af Danmarks førende IT-outsourcing og hostingleverandører til private og offentlige virksomheder. Athena IT-Group A/S har afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Virksomheden har et bredt netværk af partnere inden for alle former for IT-services.