Athena IT-Group

Hosted Desktop

Nu kan du nyde alle fordele i skyen uden at skulle leje en hel server

Med Hosted Desktop får du adgang til dit helt eget skrivebord, med de programmer som du og din virksomhed skal bruge - uanset hvor du befinder dig.

 

Hosted Desktop er ligesom dit normale pc-skrivebord, bortset fra at dine programmer, data og brugerprofilen lagres i et sikkert datacenter. Det er designet til at erstatte dit traditionelle desktop pc-miljø, og giver det samme niveau af funktionalitet og ydeevne som din normale pc.

 

Du får adgang til en komplet kontorløsning med Windows Server skrivebord, 10 GB plads til dokumenter og anden data i personlig mappe, antivirus scanning og standardprogrammer såsom Office-pakken (Word, Excel, Powerpoint, Outlook, mv.), Internet Explorer, Adobe PDF Reader, etc.

Fordelene er mange

 • Fast, lav pris pr. måned pr. medarbejder
 • Tilkøb flere programmer eller mere plads når du har brug for det
 • Få adgang til dine data og programmer med en Token-løsning, uanset hvor du befinder dig.
 • Mulighed for flere sprog
 • Athena IT-Group vedligeholder og tager backup af systemerne

Lej flere programmer
Herudover kan du tilvælge, f.eks. Hosted Exchange. Du har også mulighed for at leje plads på SQL-server, såfremt du har programmer, der skal bruge det. 

 

Lej mere plads
Du kan også leje plads til fælles dokumentmappe, hvis I er flere i virksomheden, der gerne vil dele filer.

 

Få adgang til nyeste programmer
Du får en løsning, hvor alle medarbejdere har adgang til deres vante programmer. De har altid adgang til nyeste version af softwaren og gemmer deres data et sted, hvor der bliver taget backup hver dag.

Det betyder, at du får mindre at lave, når du hverken skal opdatere antivirus, skifte backupbånd eller bøvle med server-problemer.

Hostingfaciliteter
Dine systemer driftes i Athena IT-Groups datacenter, der ligger i Nationalbankens tidligere pengedepot, 10 meter under jorden bag en tons tung jerndør og med redundant adgang til internet. Vores faciliteter omfatter brandsikring, redundant strøm med UPS og nødstrømsgenerator samt temperatur- og fugtstyring. Fysisk adgang til serverne er sikret med adgangskontrol og videoovervågning.

Vi sørger for backup, overvågning, opdatering og drift af dit system og yder naturligvis gratis telefon- og e-mail support.

 

Sikker adgang med Token
Få adgang til dit skrivebord i skyen med en token-løsning - uanset hvor du befinder dig. Du kan så arbejde hvor som helst og når som helst, blot du sidder ved en pc, der har en internet-forbindelse. Med en token bliver dine data krypteret, og du kan få noget arbejde fra hånden på en sikker måde.

Hosted Desktop

Beregn din pris på Hosted Desktop

Beregn

Derfor bør du vælge Athena IT-Group

Fordele

Download

5 gode grunde

 

 • Fast, lav pris pr. måned pr. medarbejder
 • Tilkøb flere programmer eller mere plads når du har brug for det
 • Få adgang til dine data og programmer, uanset hvor du befinder dig med en Token-løsning
 • Mulighed for flere sprog
 • Athena IT-Group vedligeholder og tager backup af system

Der er mere end 5 gode grunde til at outsource din IT. Her er de første 5 til at outsource til os:

 • Prisgaranti - Får du et andet og billigere tilbud på samme konfiguration og ydelse, reducerer vi selvfølgelig prisen
 • Gratis testmiljø - Oplev funktionaliteten af en outsourcet løsning inden du køber - uden beregning! 
 • Teknologisikring - Vi sikrer, at du får den nyeste og bedste teknologi i markedet 
 • Proaktiv optimering - Vi gennemgår løbende din installation og kommer med forslag til optimeringer og eventuelle besparelsesmuligheder        
 • Skiftehjælp - Skulle du af en eller anden årsag ønske at skifte leverandør, kan du regne med vores assistance til flytningen. Det kunne jo være, at du på et tidspunkt ville tilbage