Athena IT-Group

Datasikkerhed, Skalérbarhed, Seriøs Service

Ingen investeringer - kun fleksibilitet! 

Et drømmescenarie? Nej, det er virkeligheden, når du skal have leveret IT nu og i fremtiden.

Din forretning har brug for en fleksibel og fremtidssikker IT-infrastruktur, som kan skalere op eller ned, når der er behov for det. Slip for investeringer og styr ressourcerne mere effektivt. Fleksibiliteten ligger i løsningen. Du betaler ikke for unødig overkapacitet, og du slipper for ærgrelsen over investeringer, der skal foretages lang tid før, du har brug for det.   


Bliver det billigere? Højst sandsynligt, da du kun betaler for, det du bruger.


Det er nemmere at overbevise din forretning om, at der er behov for at skalere op, når det går godt, og det er også positivt, at it-omkostningerne følger med ned, hvis forretningen skal spare.  Vi har foretaget investeringerne og med vores cloud-løsninger følger dine omkostninger din forretnings udvikling.


Sikkerhed, service og skalerbarhed. Det er nøgleordene for enhver driftsløsning. Kombinerer man dette med innovation, kommer man frem til det, vi gerne vil tilbyde din virksomhed. Et bud på en fleksibel løsning baseret på den nyeste teknologi, en økonomisk attraktiv løsning uden store investeringer samt en sikkerhed og service, du trygt kan byde din forretning.


Vi tilbyder alt inden for hosting og cloud, bla.:

  • Privat Clouds
  • Shared Clouds
  • Hybrid Clouds
  • Globale Clouds
  • Backup
  • Big data as a Service

Lad os give dig et bud på fremtidens IT

Athena IT-Group er blandt de største hostingfirmaer i Danmark. Vi har certificeret vores hosting gennem en pletfri ISAE 3402 revisionserklæring med brancheforeningens (BFIH) overbygning ”Hostingcertifikatet” som ekstra bevis på sikker hosting. 

Vores 1.300 m2 store primære datacenter med 24/7/365 drift, fuld redundans og mere end 25 højtuddannede teknikere står klar til at hoste din løsning.

Skal vi tage en drøftelse af mulighederne? Lad os kontakte dig, ved at du udfylder kontaktformularen her på siden, eller tag direkte kontakt til Sales Director Kenn Klein på telefon 21777353.

IBM


Athena IT-Group A/S er med mere end 20 års erfaring en af Danmarks førende IT-outsourcing og hostingleverandører til private og offentlige virksomheder. Athena IT-Group A/S har afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Virksomheden har et bredt netværk af partnere inden for alle former for IT-services.