Athena IT-Group

IT-Outsourcing med vægt på sikkerhed og service

 

Slip for besværet med at holde servere og systemer kørende og sikret mod nedbrud. Vi har tænkt på alt fra internetforbindelse til adgangskontrol, strøm, køling, overvågning og ikke mindst sikkerhed og backup.

 

Stabil og sikker IT-drift

IT-outsourcing betyder, at vi hoster jeres interne/eksterne IT-systemer i vores topmodern datacenter. Så står vi for at opdatere, vedligeholde og sikre alle jeres systemer og vigtige data. I får en garanteret stabil og sikker IT-drift. Brugerne får et ensartet skrivebord med opdaterede programmer, alle data ligger et centralt sted i Danmark, og vi sørger for sikkerhed, backup og support. Det giver større frihed og færre bekymringer i hverdagen, så I kan koncentrere jer om at lave forretning.

logo

Løsningen er fremtidssikret; vokser virksomheden, kan løsningen nemt skaléres, så den passer til behovet, uden at der skal investeres store summer i infrastruktur.

 

 • Prisfleksibilitet - prisen følger virksomhedens aktivitet; bliver I flere stiger prisen, men den falder også, hvis I bliver færre
 • Størst mulig funktionalitet, fleksibilitet og sikkerhed
 • Topsikkert datacenter med redundant strømforsyning, adgangskontrol og video-overvågning
 • Høj oppetid og nem betjening
 • Skalérbarhed - det er nemt at udvide løsningen med yderligere brugere og services

Hvorfor IT-Outsourcing?

 

Outsourcing kan frigøre ressourcer, der svarer til en besparelse på it-budgettet på helt op til 20 %, som kan geninvesteres i nye forretningsaktiviteter eller føres direkte på bundlinjen. Outsourcing er dog ikke bare et spørgsmål om besparelse. Det er også en optimering, der kan frigive tid i IT-afdelingen til udvikling, projektstyring og innovation, samtidig med at der er garanteret en stabil og sikker IT-drift med support og service, når der er brug for det. Outsourcing er en fremtidssikring; vokser virksomheden er det enkelt at skalére løsningen efter behov, uden at der skal investeres store summer i infrastruktur.

 

6 vigtige faktorer i IT-outsourcing

IT Outsourcing

Beregn prisen for IT Outsourcing til Athena IT-Groups topsikre datacenter

Beregn

Er vores eget serverrum ikke godt nok?

show more

Det kan sagtens være, men vi har et topmoderne datacenter, som er beskyttet på alle måder efter meget høje standarder datacenterdrift inkl. vores egen nødstrømsgenerator og brandslukningsanlæg samt styring af konstante temperatur- og fugtforhold. Ydermere ligger vores datacenter i Nationalbankens tidligere pengedepot 2 etager under jorden og bag en tons tung jerndør, så den fysiske sikkerhed er også optimal. Vores internetlinjer har meget stor ekstra kapacitet og er naturligvis redundante. 

Hvad nu, hvis systemerne går ned?

show more

Vi tager os af den komplette drift og overvågning af jeres systemer. Alle vores systemer er overvåget 24/7/365 og opstår der problemer, tager vi os automatisk af dem. 

Hvem skal vi ringe til, hvis vi har problemer?

show more

I får et fast supportnummer, som I altid kan ringe til i vores åbningstid. Uden for den normale åbningstid har vi altid flere medarbejdere på arbejde, som kan løse eventuelle problemer. 

Hvad sker der, hvis strømmen går?

show more

Vores topmoderne datacenter er sikret mod strømnedbrud. Vi har vores egen transformerstation og en dieseldrevet nødstrømsgenerator, der kan drive jeres systemer uendeligt - skulle uheldet være ude.

Hvad har vi aftalt?

show more

Hos Athena IT-Group gemmer vi os ikke bag tekniske betegnelser, fine fagudtryk og uoverskuelige kontrakter. Vi sætter en ære i, at vores kunder ved, hvad de køber hos os - og på hvilke betingelser. 

Men vigtigst af alt: Med en servicekontrakt sikrer I jer, at Athena IT-Group prioriterer jeres problemer højt. Vi garanterer hurtig hjælp, så I ikke bliver forsinket i jeres arbejde, men hurtigt kan komme videre med at drive jeres forretning. 

Hvad hvis Athena IT-Group lukker?

show more

Athena IT-Group er én af Danmarks største outsourcing- og hosting-leverandører til SMV-markedet og dele af vores forretning går helt tilbage til 1995. 
Athena IT-Group har en egenkapital på over 50 mio. kr. og har i dag afdelinger i hele Danmark. Vi har desuden BFIH´s Hostingcertifikat, så I kan roligt stole på, at vi også er her i morgen.

Hvad hvis der opstår brand?

show more

Vores datacenter er sikret mod brand: Brandslukning foregår via et brandslukningsanlæg, som kvæler en eventuel brand med en gasart, der hverken skader mennesker eller IT-udstyr - eller jeres data.

Hvad sker der med vores IT-afdeling?

show more

Jeres IT-afdeling får frigivet ressourcer til at arbejde mere strategisk med jeres virksomheds IT og kan rådgive jer bedre - frem for altid at brandslukke systemerne. Virksomheder har i dag ikke en dedikeret IT-funktion, men overlader typisk ansvaret for IT-driften til en af de ansatte. Det betyder, at der ryger timer fra hans/hendes rigtige arbejdsopgaver, og fokusset bliver fjernet fra virksomhedens kerneforretning. 
Athena IT-Group lever af, at ansætte de bedste hjerner i branchen: Brug os som sparringspartner. 

Er det ikke alt for dyrt?

show more

Vi opnår store besparelser gennem stordriftsfordele, og det vil vi gerne dele med kunderne! Jeres omkostninger ved at købe, vedligeholde og opgradere jeres forretningssystemer er en af de hurtigst voksende og mest overraskende poster på budgettet. Hos os kender I altid jeres budget, da I har faste udgifter hver måned.

Derfor bør du vælge Athena IT-Group

Fordele

Download

5 gode grunde

 • Prisfleksibilitet - prisen følger din virksomheds aktivitet, så hvis I bliver flere stiger prisen, men den falder også, hvis I bliver færre
 • Størst mulig funktionalitet, fleksibilitet og sikkerhed
 • Topsikkert datacenter med redundant strømforsyning, adgangskontrol og video-overvågning
 • Høj oppetid og nem betjening
 • Skalerbarhed - det er nemt at udvide løsningen med yderligere brugere og services

Der er mere end 5 gode grunde til at outsource din IT. Her er de første 5 til at outsource til os:

 • Prisgaranti - Får du et andet og billigere tilbud på samme konfiguration og ydelse, reducerer vi selvfølgelig prisen
 • Gratis testmiljø - Oplev funktionaliteten af en outsourcet løsning inden du køber - uden beregning! 
 • Teknologisikring - Vi sikrer, at du får den nyeste og bedste teknologi i markedet 
 • Proaktiv optimering - Vi gennemgår løbende din installation og kommer med forslag til optimeringer og eventuelle besparelsesmuligheder        
 • Skiftehjælp - Skulle du af en eller anden årsag ønske at skifte leverandør, kan du regne med vores assistance til flytningen. Det kunne jo være, at du på et tidspunkt ville tilbage