Athena IT-Group

Sikkerhed

 

Vi har fokus på høj sikkerhed i alle vores ydelser - det er derfor, vi placerer dine systemer inde i en bankboks, opbevarer backup-data på to lokationer og har høj redundans på vores systemer. Herunder kan du finde mere information om de sikkerheds-tillægsydelser, vi tilbyder i forbindelse med vores løsninger:

Athena IT-Group - din sikkerhed

Internet & Lan2Lan løsninger

Har du brug for en prisbillig og stabil internet- eller Lan2Lan-forbindelse til din hostingløsning, kan Athena IT-Group tilbyde Lan2Lan og internetløsninger i samarbejde med en professionel samarbejdspartner. Det betyder, at du kan få eksperthjælp og vejledning til at vælge den bedst mulige internetløsning, der passer til dit behov.

Med professionelle Lan2Lan-løsninger får du sikkert og nemt adgang alle de steder, du ønsker. Hvis du har flere kontorer, hvis dine medarbejdere skal kunne arbejde flere steder, eller hvis du har behov for at samle geografisk adskilte enheder sammen i ét netværk.
Du kan vælge mellem tre forskellige typer Lan2Lan-løsninger: VPN, VPLS og MPLS.

Firewall as a Service (Managed Firewall)

Det er afgørende for din internet-forbindelse, at du har en god router/firewall på dit netværk. Den sørger for, at jeres pc'er er beskyttet mod hackere, og den krypterer data-overførsel mellem jer og jeres systemer i datacenteret, så dine data forbliver private. Lej din router/firewall hos os, så er du sikret den bedste opsætning og er garanteret hurtig ombytning, hvis den skulle gå i stykker.

Tokenløsning

Du kan naturligvis komme på dine systemer via din router, men vi har også en løsning til de brugere, der skal på systemet, men ikke er sikret bag en firewall/router. Med en token-løsning fra Athena IT-Group kræver det nemlig kun en browser, samt en token at komme på systemet. 

 

Antispam og Antivirus

Antispam og antivirus er som standard inkluderet i vores Hosted Exchange løsning men kan også tilkøbes jeres dedikerede Hosted Exchange-løsning - hvad enten denne er placeret i vores datacenter eller ude hos jer selv. Du får scannet dine mails for spam og virus og sparer derved både tid og besvær.

 

Derfor bør du vælge Athena IT-Group

Fordele

Download

5 gode grunde

  • Prisfleksibilitet - prisen følger din virksomheds aktivitet, så hvis I bliver flere stiger prisen, men den falder også, hvis I bliver færre
  • Størst mulig funktionalitet, fleksibilitet og sikkerhed
  • Topsikkert datacenter med redundant strømforsyning, adgangskontrol og video-overvågning
  • Høj oppetid og nem betjening
  • Skalerbarhed - det er nemt at udvide løsningen med yderligere brugere og services

Der er mere end 5 gode grunde til at outsource din IT. Her er de første 5 til at outsource til os:

  • Prisgaranti - Får du et andet og billigere tilbud på samme konfiguration og ydelse, reducerer vi selvfølgelig prisen
  • Gratis testmiljø - Oplev funktionaliteten af en outsourcet løsning inden du køber - uden beregning! 
  • Teknologisikring - Vi sikrer, at du får den nyeste og bedste teknologi i markedet 
  • Proaktiv optimering - Vi gennemgår løbende din installation og kommer med forslag til optimeringer og eventuelle besparelsesmuligheder        
  • Skiftehjælp - Skulle du af en eller anden årsag ønske at skifte leverandør, kan du regne med vores assistance til flytningen. Det kunne jo være, at du på et tidspunkt ville tilbage