Athena IT-Group

Ledelse og bestyrelse

 

Athena IT-Groups direktion består af CEO Jens Erik Thorndahl og CFO Poul Sindberg. Bestyrelsen udgøres af bestyrelsesformand Helge Munk, Stig Hølledig, Søren Hougaard og Jesper Aggerholm.

 

 

Jens Erik Thorndahl (CEO), medlem af direktionen
Jens Erik Thorndahl har bestridt direktørposter i Dyrup A/S og Merlin A/S, var administrerende direktør i Topnordic A/S fra 1997 – 2000, for Kometh.Company A/S fra 2000-2001 og for Linex A/S fra 2002-2012. Jens Erik Thorndahl indtrådte i bestyrelsen for Athena A/S i 2008 og blev formand for bestyrelsen i 2010. Han tiltrådte som CEO i maj 2012 og udtrådte samtidigt af bestyrelsen.
Jens Erik Thorndahl er HD i Organisation og har gennemgået General Management Programme på CEDEP (INSEAD) fra 1990-1992.

Poul Sindberg (CFO), medlem af direktionen
Poul Sindberg har tidligere bestridt en stilling som økonomidirektør i Sodexo A/S.
Poul Sindberg er uddannet Revisor, HD(R) samt cand. merc. aud. fra CBS.

Helge Munk, formand for bestyrelsen
Helge Munk er tidligere direktør og bestyrelsesformand i Munk Hosting A/S og Munk IT A/S fra 1993-2007. Helge Munk er i dag bestyrelsesformand i Merc IT ApS, PJD A/S, Saveme A/S, Huset Web ApS, Helge Munk IT Rådgivning ApS, Invoyz ApS og bestyrelsesmedlem i lang række andre virksomheder.Stig Hølledig, medlem af bestyrelsen
Stig Hølledig har siden salget af egen IT-virksomhed i år 2000 arbejdet som Business Angel og professionelt bestyrelsesmedlem. Stig Hølledig blev valgt som Årets Business Angel i 2012 og har gennem årene investeret i en række IT-virksomheder herunder Sitecore, Datapro, Continea, scott/tiger m. fl., hvor han også arbejder i bestyrelsessammenhæng.

 

Søren Hougaard, medlem af bestyrelsen
Søren Hougaard (cand. merc., MBA, INSEAD) er administrerende direktør i AMS Group A/S, der investerer og skaber udvikling i innovative virksomheder.Søren Hougaard er medlem af en række bestyrelser. Søren Hougaard er cand. merc. og har en MBA fra INSEAD.


Jesper Aggerholm, medlem af bestyrelsen
Jesper Aggerholm, Randers var grundlægger af DanDomain A/S som blev solgt i januar 2012. Jesper Aggerholm er investor og bestyrelsesmedlem i CattleNic A/S, Gongfi ApS og JA Invest Holding ApS.