Athena IT-Group

Microsoft Server Specialist

Athena IT-Group søger løbende efter medarbejdere til at understøtte virksomhedens fortsatte vækst. Netop nu søger vi bl.a. en Microsoft Server Specialist, som er service minded og motiveres af udfordrende tekniske opgaver.

 

Ud over opgaverne med at implementere nye løsninger og vedligeholde og drifte eksisterende løsninger i vores datacenter i Odense, tilbyder vi blandt andet:

 

  • Løbende videreuddannelse og personlig udvikling
  • Selvstændigt produktansvar og medvirken til produktudvikling

 

Du tilbydes
Du tilbydes et job i en virksomhed, der er kendetegnet ved at have glade og positive mennesker ansat, og som leverer seriøs service til kunderne. Vi lægger vægt på at levere varen til kundens fulde tilfredshed og med fokus på, at løsningen skaber merværdi for kunden.

 

Omgangstonen er uformel, opgaverne er varierede, og hverdagen er spændende og udfordrende.
Du bliver en del af et energisk team, et firma med mange spændende kompetencer og visioner for fremtiden og et firma, der ønsker at tiltrække og bevare de dygtigste i branchen.

 

Derudover tilbydes du et job med stor indflydelse på din egen hverdag og muligheder for personlig og faglig udvikling.
Jobbet indeholder ud over ovenstående også, at

 

  • Installere, konfigurere og vedligeholde vores kunders IT-installationer
  • Løbende håndtering af 2. level supportopgaver
  • Indgå i produktteams og bidrage med specialviden inden for ét eller flere områder
  • Indgå i vagtordning

 

Dine kvalifikationer
Du har min. 5 års erfaring inden for IT-branchen samt erfaring med direkte kundekontakt, større konsulentopgaver samt teknisk rådgivning. Vi ser helst, at du har en professionel IT uddannelse.

 

Vi forventer, at du har solide Windows Server kompetencer, både på design, fejlsøgning og implementeringsniveau.
Det er et plus, hvis du har erfaring og kompetencer inden for et eller flere af følgende områder: System Center, Azure, Exchange, SQL, Office 365, Hyper-V, VMware og Citrix.

 

Derudover vil der være en fordel at have projekterfaring.

 

Du kan tage initiativ, arbejde selvstændigt, og du er god til at kommunikere.

 

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

Du har kørekort og kan om nødvendigt stille bil til rådighed efter statens takster.

 

 

Virksomheden
Athena IT-Group blev stiftet i 1995 og har i dag afdelinger i Jylland (Vojens), på Sjælland (Tåstrup) og på Fyn (Odense). Athena IT-Group omsatte sidste år for 70 mio. kr. og beskæftiger 45 medarbejdere. Athena IT-Group tilbyder IT-drift, hosting, cloudydelser, remote backup og overvågning af IT-systemer og data til private og offentlige virksomheder, store som små. Athena IT-Group tilbyder endvidere Hybride Clouds, Big Data as a Service, Cloud Enabled Storage, etc. Virksomheden er blandt de førende inden for sine kompetenceområder.

 

Virksomheden er blandt de førende inden for sine kompetenceområder.

 

 

Er du interesseret i dette job?
Arbejdsstedet er Odense. Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Athena IT-Group har frokostordning og telefonordning. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamleder Jesper Alstrup på +45 51 59 67 56, jea@athena.dk.