Athena IT-Group

Netværksspecialist

Athena IT-Group søger løbende efter medarbejdere til at understøtte virksomhedens fortsatte vækst. Netop nu søger vi blandt andet en netværksspecialist, som er serviceminded og motiveres af udfordrende tekniske og projektmæssige opgaver.

 

Ud over opgaverne med at implementere nye løsninger og vedligeholde eksisterende løsninger i vores datacenter i Odense, tilbyder vi blandt andet:

 

  • Selvstændig projektledelse
  • Løbende videreuddannelse og personlig udvikling
  • Selvstændigt produktansvar og medvirken til produktudvikling

 

Du tilbydes

Du tilbydes et job i en virksomhed, der er kendetegnet ved at have glade og positive mennesker ansat, og som leverer seriøs service til kunderne. Vi lægger vægt på at levere varen til kundens fulde tilfredshed og med fokus på, at løsningen skaber merværdi for kunden.

 

Omgangstonen er uformel, opgaverne er varierede, og hverdagen er spændende og udfordrende.

Du bliver en del af et energisk team, et firma med mange spændende kompetencer og visioner for fremtiden og et firma, der ønsker at tiltrække og bevare de dygtigste i branchen. 

 

Derudover tilbydes du et job med stor indflydelse på din egen hverdag og muligheder for personlig og faglig udvikling.  

 

Jobbet indeholder ud over ovenstående også, at 

 

  • Installere, konfigurere og vedligeholde vores kunders netværksudstyr
  • Vedligeholdelse og udbygning af vores netværksinfrastruktur, kablings- og fibernetværk
  • Løbende håndtering af 2. level supportopgaver
  • Indgå i produktteams og bidrage med specialviden inden for ét eller flere områder
  • Indgå i vagtordning

 

Dine kvalifikationer

Du har min. 5 års erfaring inden for IT-branchen samt erfaring med direkte kundekontakt, større konsulentopgaver samt teknisk rådgivning. Vi ser helst, at du har en professionel IT uddannelse.

 

Vi forventer, at du har solide netværkskompetencer, både på design-, fejlsøgnings- og implementeringsniveau.

Det er et plus, hvis du har erfaring og kompetencer inden for et eller flere af følgende områder: Cisco Routing & Switching, Fortigate Firewall & VPN, IBM Switching, OpenBSD, Linux, Barracuda LB.

Du kan tage initiativ, arbejde selvstændigt og er god til at kommunikere.

 

Du arbejder projektbaseret ved større kundesager samt planlægger sammen med teamet deltagelse i driftsrelaterede projekter og opgaver. Det forventes, at du formår selvstændigt at afslutte projekter og følge op på uafsluttede opgaver.

 

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale, og du har en ren straffeattest.

 

Du har kørekort og kan om nødvendigt stille bil til rådighed efter statens takster.

 

Virksomheden

Athena IT-Group blev stiftet i 1995 og har i dag afdelinger i Jylland, på Sjælland og på Fyn. Athena IT-Group tilbyder IT-drift, hosting, remote backup og overvågning af IT-systemer og data til private og offentlige virksomheder, store som små. Athena IT-Group er First Mover på en række services, som skaber værdi for kunden, når de leveres sammen med en hostet løsning. Vi tilbyder således blandt andet Hybride Clouds, Big Data as a Service, Cloud Enabled Storage og har vores egen Public Cloud-løsning, Athena vCloud. Virksomheden er blandt de førende inden for sine kompetenceområder.

 

Er du interesseret i dette job?

Arbejdsstedet er Odense. Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Athena IT-Group har frokostordning og telefonordning. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Team Leader Jesper Jensen +45 28 35 92 24, jje@athena.dk.

 

 

Athena IT-Group A/S blev stiftet i 1995 og er en af Danmarks førende IT-outsourcing og hostingleverandører til private og offentlige virksomheder. Athena IT-Group A/S har afdelinger i på Sjælland, Fyn og i Jylland. Virksomheden har et bredt netværk af partnere inden for alle former for IT-services.