Athena IT-Group

Polweb

Athena IT-Group Polweb er et web-baseret dokumenthåndteringssystem som integrerer med Formpipes Acadre, og gør det nemt at administrere og publicere dokumenter på Internettet som eks. dagsordener og referater. I dag er processen omkring håndtering af dagsordener og referater ofte en tung administrativ byrde i den offentlige virksomhed. Athena har i samarbejde med Haderslev og Kolding Kommune udviklet Athena IT-Group Polweb, som automatiserer og simplificerer den tunge proces med at få offentlige dokumenter såsom dagsordener og referater udgivet på Internettet. Athena IT-Group Polweb publicerer dokumenter, som f.eks. referater og dagsordener for offentligheden og udvalgsmedlemmer på kommunens hjemmeside.

logo

Spar penge på papir

Udover informationsvisningen, kan man fra systemet afsende mails til et udvalgs medlemmer omkring en udgivelse. Disse medlemmer kan ligeledes knytte egne noter til de enkelte punkter på udgivelserne og dermed minimere brugen af papir i dagligdagen.

Høj sikkerhed

Sikkerheden er meget høj da systemet validerer brugerrettigheder igennem det lokalt sikrede “Active Directory” og er beskyttet mod misbrug af data gennem flere lag af sikkerhedstjeks. Systemet beskytter desuden mod menneskelige fejl, således at der ikke kan offentliggøres åbne dokumenter med lukkede eller personfølsommepunkter.

iPad applikation

Der er ligeledes tænkt på brugervenlighed, og derfor er systemet også optimeret til visning på iPads. Med Multi-Touch funktionaliteten bruger man ubesværet Polweb til iPad, som man kender det fra andre iPad programmer. Arbejdet bliver lettere, processen bliver kortere, og der opnås store besparelser på papirforbrug.

Køb eller lej

Athena Polweb tilbydes på lejebasis eller som kommunelicens. Athena er behjælpelig under hele opsætningsprocessen, da dette kræver en tæt dialog mellem parterne. Desuden kan der tegnes serviceaftale på systemet, som sikrer hurtig support.

Formpipe Acadre integration

Dokumenterne, som behandles og vises af systemet, udgives fra Formpipes Acadre system. Acadre er et elektronisk FESD-godkendt sags- og dokumentstyrings system, der anvendes bredt i den offentlige sektor. Mere information omkring Acadre systemet kan findes på Formpipes hjemmeside.
Bestil en opringning for at aftale en uforpligtende demonstration af systemet!

Derfor bør du vælge Athena IT-Group

Fordele

5 gode grunde

  • Prisfleksibilitet - prisen følger din virksomheds aktivitet, så hvis I bliver flere stiger prisen, men den falder også, hvis I bliver færre
  • Størst mulig funktionalitet, fleksibilitet og sikkerhed
  • Topsikkert datacenter med redundant strømforsyning, adgangskontrol og video-overvågning
  • Høj oppetid og nem betjening
  • Skalerbarhed - det er nemt at udvide løsningen med yderligere brugere og services

Der er mere end 5 gode grunde til at outsource din IT. Her er de første 5 til at outsource til os:

  • Prisgaranti - Får du et andet og billigere tilbud på samme konfiguration og ydelse, reducerer vi selvfølgelig prisen
  • Gratis testmiljø - Oplev funktionaliteten af en outsourcet løsning inden du køber - uden beregning! 
  • Teknologisikring - Vi sikrer, at du får den nyeste og bedste teknologi i markedet 
  • Proaktiv optimering - Vi gennemgår løbende din installation og kommer med forslag til optimeringer og eventuelle besparelsesmuligheder        
  • Skiftehjælp - Skulle du af en eller anden årsag ønske at skifte leverandør, kan du regne med vores assistance til flytningen. Det kunne jo være, at du på et tidspunkt ville tilbage