Athena IT-Group

Referencer

logo

Encode

Private Cloud Hosting

Encode har en Private Cloud Hosting-løsning hos Athena IT-Group, hvor 4 dedikerede VMware-servere udgør platformen for deres virtuelle Cloud med - indtil videre – 23 virtuelle servere. Encode har fuld kontrol over serverne, kan hurtigt få oprettet flere virtuelle instanser og mere storage, CPU kraft eller RAM kan hurtigt tildeles ”on demand”.

”Det er jo det, vi er ude efter - denne skalérbarhed er fantastisk.”
- Jesper Brænder, IT Operations Manager

Se case ->

Hesehus

 Hosting

"Mere end 80 % af vores løsninger kører hos Athena IT-løsning, og opsætningen af nye servere kører på skinner. Vi giver blot grønt lys til indkøb - og få uger senere står der en ny server klar med den ønskede opsætning." 
- Lars Hedal, adm. direktør, Hesehus

Dividan

 IT-Outsourcing

”Vi skulle have en løsning her og nu. Jeg kontaktede Athena IT-Group, og jeg tror der gik en dag, så var det oppe og køre med alle Office-programmer og det hele, så det var helt verdensklasse.”
- Lars Poulsen, ansvarlig for salg og marketing hos Dividan

Se case ->

Damixa

Remote Backup

Backup af data fra Damixas kontorer og håndtering af Damixas voksende datamængde sker ved hjælp af IBM TSM klienter installeret på de servere, der skal tages backup af og der foretages backup én gang i døgnet om natten. Athena IT-Groups state-of-the-art backupsystemer har gnidningsløst håndteret Damixas voksende datamængde fra kun nogle Gigabytes til flere Terabytes.

"Vi kendte til Athena IT-Group i forvejen og valgte dem, fordi de er lette at samarbejde med. De er forstående, kompetente og servicemindede - og så er de til at få fat på!"
- Hans Chr. Hansen, IT Manager