Athena IT-Group

Remote Backup

Med en nem og sikker online backup-løsning fra Athena IT-Group risikerer du ikke at miste forretningskritiske data. Athena IT-Groups Online Backup-løsning er baseret på IBM Spectrum Protect (IBM Tivoli Storage Manager) og foregår via internettet, hvor data på aftalte tidspunkter overføres til Athena IT-Groups driftscenter. Backup’en foregår helt automatisk, og du er fri for at tænke på båndrutiner og opbevaring af virksomhedens backupmedier.

Fordelene er mange

Vi passer på dine data som var det guld - bogstavelig talt

Backup-dataene opbevares i Athena IT-Groups datacenter i Nationalbankens tidligere pengedepot i Odense. Flere meter under jorden, forskanset bag en halv meter tyk jerndør, ligger dine data trygt beskyttet mod både brand og strømnedbrud. Vi kopierer hver dag data og flytter og opbevarer dem på en anden lokation for ekstra sikkerhed. Alle processer og rutiner overvåges, og dagligt modtager du en status e-mail med detaljeret information om det seneste døgns dataoverførsel.

Hurtig og nem installation

Vores teknikere installerer den nødvendige software på virksomhedens server(e). Herefter foretager vi en fuldstændig backup af alle relevante filer og mapper til Athena IT-Groups IBM Spectrum Protect (IBM Tivoli Storage Manager) online backup system, og herefter er backup’en i drift. Fremefter tager vi kun backup online ad de ændringer, der sker. Du modtager herefter dagligt en e-mail med oplysninger om den seneste backup.

Tag kun backup af det, du har brug for

Med Athena IT-Groups IBM Spectrum Protect (IBM Tivoli Storage Manager) online backup er det muligt at gemme data med præcis den historik, du har brug for - afhængigt af de forskellige datatypers karakter og vigtighed. Samtidigt har du mulighed for at ekskludere ikke-forretningskritiske data fra backup’en, således at kun vigtige data gemmes på Athena IT-Groups backupservere.

Restore - hurtigt og let

Skulle uheldet være ude og du får brug for at hente dine data retur fra vores backuplager, så sker det ved hjælp af få klik med musen. Du udvælger blot den eller de filer, du ønsker at genskabe, klikker på "restore" og dine data er på vej retur til dig. Nedbrud behøver ikke at betyde store tab for din virksomhed!

Ransomware

Mange virksomheder rammes dagligt af Ransomware, hvor adgangen til data bliver krypteret, og kriminelle kræver betaling for at give adgang igen. Med Athena IT-Groups effektive online backup-proces med automatiske, trinvise backups i flere versioner vil man typisk være i stand til at genskabe meget af det datagrundlag, der er blevet krypteret af angriberne. Overlad ansvaret til Athena IT-Group med en Online Backup-løsning, så ansvaret kun ligger ét sted.

Remote Backup

Beregn pris på Remote Backup

Beregn

Derfor bør du vælge Athena IT-Group

Fordele

Download

5 gode grunde

 • Gratis Telefonsupport
 • Fuldautomatisk backup af filbaseret data, C5, XAL, Navision, Axapta, SQL, Exchange, Lotus Notes m.fl.
 • Der bliver automatisk taget backup af dine data - hver dag!
 • Dine data krypteres selvfølgelig - og kan derfor kun læses af din virksomhed
 • Du modtager dagligt en statusmail - så du kan sove trygt om natten
 • Skulle uheldet være ude - så er det er nemt og hurtigt at genskabe data og I kan komme videre med arbejdet
 • Dine data er sikret i et professionelt datacenter - i et bombesikkert rum under jorden i Nationalbankens tidligere pengedepot i Odense
 • Dine data er beskyttet mod brand og strømnedbrud

Der er mere end 5 gode grunde til at outsource din IT. Her er de første 5 til at outsource til os:

 • Prisgaranti - Får du et andet og billigere tilbud på samme konfiguration og ydelse, reducerer vi selvfølgelig prisen
 • Gratis testmiljø - Oplev funktionaliteten af en outsourcet løsning inden du køber - uden beregning! 
 • Teknologisikring - Vi sikrer, at du får den nyeste og bedste teknologi i markedet 
 • Proaktiv optimering - Vi gennemgår løbende din installation og kommer med forslag til optimeringer og eventuelle besparelsesmuligheder        
 • Skiftehjælp - Skulle du af en eller anden årsag ønske at skifte leverandør, kan du regne med vores assistance til flytningen. Det kunne jo være, at du på et tidspunkt ville tilbage