Athena IT-Group

Salgskoordinator

Athena IT-Group søger løbende efter nye medarbejdere til at understøtte virksomhedens fortsatte vækst. Netop nu søger vi blandt andet en salgskoordinator, som motiveres af at styre og udvikle administrative processer, samt det at være koordinerende og have en løbende kontakt med salget, teknikken og kunderne. Stillingen er nyoprettet.

 

Vi søger derfor efter en person, der udover at have godt kendskab til IT-branchen, er struktureret og systematisk i sin indgangsvinkel til opgaveløsning. Er du den person, har vi mange særdeles interessante og varierende opgaver til dig.

 

Jobbet
Der indgår følgende hovedansvarsområder i jobbet:

  • Salgsstøtte og koordination i forhold til kundekontakt og opfølgningssalg
  • Opdatering og vedligeholdelse af prislister og CRM i samarbejde med produktansvarlige
  • Opdatering af abonnementer og projekter i CRM
  • Opdatering og opfølgning på afvigelser/rapportering i CRM
  • Microsoft SPLA-styring og rapportering i samarbejde med den produktansvarlige
  • Medvirken til indkøb i forhold til igangværende eller nye projekter
  • Koordination med teknisk afdeling i forbindelse med projekter
  • Indgår naturligt i udvikling og forbedring af støttesystemer til salg og teknik
  • Deltagelse i tilbudsgivningen ved større udbud

 

Stillingen indebærer kontakt til kunder og kundeleads – enten selvstændigt eller i samarbejde med sælger, hvorfor et solidt kendskab til IT og hostingservices forventes.

 

Du tilbydes
Du tilbydes et job i en virksomhed, der er kendetegnet ved at have ambitiøse og positive mennesker ansat, og som leverer en ægte seriøs service til kunderne. Kundens fulde tilfredshed giver vores fulde tilfredshed.

 

Omgangstonen er uformel, opgaverne er meget varierende, og hverdagen er spændende og udfordrende. Du bliver en del af et energisk team, et firma med mange spændende kompetencer og visioner for fremtiden og et firma, der ønsker at tiltrække og bevare de dygtigste i branchen.

 

Derudover tilbydes du et job med stor grad af frihed og ansvar, med stor indflydelse på din egen hverdag og muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Dine kvalifikationer
Du har erfaring inden for IT-branchen og har arbejdet med salgsadministrative opgaver tidligere.

 

Vi forventer, at du har gode IT-kompetencer, og at du absolut er skrap til Excel.

 

Du kan tage initiativ, arbejde selvstændigt, og du er god til at kommunikere og forhandle.

 

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale, og du har en ren straffeattest.

 

Virksomheden
Athena IT-Group blev stiftet i 1995 og har i dag afdelinger i Jylland (Vojens), på Sjælland (Tåstrup) og på Fyn (Odense). Athena omsatte sidste år for 70 mio. kr. og beskæftiger 42 medarbejdere. Athena IT-Group tilbyder IT-drift, hosting, cloudydelser, remote backup og overvågning af IT-systemer og data til private og offentlige virksomheder, store som små. Athena IT-Group tilbyder endvidere Hybride Clouds, Big Data as a Service, Cloud Enabled Storage og vores egen Public Cloud-løsning, Athena vCloud. Virksomheden er blandt de førende inden for sine kompetenceområder.

 

Er du interesseret i dette job?
Arbejdsstedet kan være Tåstrup eller Odense, men det afhænger helt af den profil, vi gerne vil tilbyde stillingen. Du tilbydes en god løn med pensionsordning, telefonordning m.m. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jens Thorndahl på tlf. 28 35 50 96 eller jet@athena.dk.