Athena IT-Group

Vækst i omsætning og indtjening står Athena stærkt i markedet

7 december, 2016

Vækst i omsætning og indtjening står Athena stærkt i markedet

Det forgangne regnskabsår har igen været et godt år for Athena IT-Group, der har fortsat den positive udvikling og realiseret en vækst højere end markedet på både omsætning og indtjening.

 

Administrerende direktør Jens Erik Thorndahl udtaler i forbindelse med regnskabet:

 

"Athena IT-Group gjorde i 2015/16 yderligere væsentlige fremskridt og har over de seneste tre år realiseret en omsætningsvækst på 47 %. Resultatet viser styrken ved vores forretningsmodel og afspejler vores fokus på organisk vækst samt yderligere optimering af driften og ikke mindst på at eksekvere vores strategi om at være kundefokuseret, gennemsigtig og serviceminded.

 

Vi styrkede relationerne til kunderne yderligere og lancerede en række nye produkter og services. Med en solid platform, en stærk markedsposition og en klar strategisk retning står vi godt rustet til at realisere Athena IT-Groups fulde potentiale.

 

I det seneste års regnskab er overskuddet også steget og er nu på 5,1 mio. kr. før skat, og vi forventer en pæn fremgang i både omsætning og indtjening i regnskabsåret 2016/17.”

 

 

Udvikling i økonomiske aktiviteter og forhold

Athena IT-Group omsatte for DKK 69,7 mio. i 2015/16 mod DKK 64,0 mio. året før.

Resultatet før afskrivninger (EBITDA) blev på DKK 14,8 mio. mod DKK 12,6 mio. året før.

_____________________________

 

Om Athena IT-Group A/S:

Athena IT-Group A/S blev stiftet i 1995 og er en af Danmarks førende IT-outsourcing og hostingleverandører til private og offentlige virksomheder. Athena IT-Group A/S har afdelinger i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Virksomheden har et bredt netværk af partnere inden for alle former for IT-services.

 

Yderligere information:

Jens Erik Thorndahl, CEO - Tlf. 28 35 50 96